Quiz 04: Invention and Discoveries 💡

 Quiz 04: Invention and Discoveries 💡

  1. Who discovered gravity?
    Ans: Isaac Newton

  2. Who invented the telephone?
    Ans: Alexander Graham Bell

  3. Who discovered penicillin?
    Ans: Alexander Fleming

  4. Who invented the light bulb?
    Ans: Thomas Edison

  5. Who invented the first computer?
    Ans: Charles Babbage

  6. Who discovered the structure of DNA?
    Ans: Watson and Crick

  7. Who invented the aeroplane?
    Ans: Wright Brothers

  8. Who discovered the vaccine for smallpox?
    Ans: Edward Jenner

  9. Who invented the World Wide Web?
    Ans: Tim Berners-Lee

  10. Who discovered electricity?
    Ans: Benjamin Franklin



Post a Comment

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Contact Form